10 Gambar Unik Dari Lukisan Pensil

Tadi dapat je line internet terus cepat-cepat bukak blog sambil mata dok tengok cerita korea :P, terus otak ligat berputar cari idea nak update apa. Akhirnya setelah merayap-rayap di Google terjumpalah beberapa gambar lukisan pensil yang menarik. 





Click Entry Penuh Click Sini untuk melihat lebih banyak gambar unik dari lukisan pensil









Kreatifkan? sebijik pulak tu macam yang original. Korang suka lukisan yang mana?
paling aida suka gambar perempuan tengah fikirkan tentang baby tu dan lukisan paling kelakar yang kuda tu. haha. kemain.

Kredit :

P/s : Manusia memang dilahirkan dengan pelbagai bakat semulajadi, cuma kadangkala dia sendiri tak sedar dengan bakat semulajadi yang dia miliki ^^




62 comments:

Paly said...

terboikk..kreatif2 :)

ZWAN SABRI said...

wahh.. hebatlaa.. mmg tabik springla kat sapa yang buat semua ni.. kreatif!

izwan said...

wow..terbaik lah....

Lady said...

kreatif ! hebat2. semua comel. xtahu nk pilih mane

Arol Mubin said...

Sangat kreatif! Arol paling suka lukisan kereta. Tapi lukisan wanita tue pun cantik jugak, memang real. Hebat pelukisnya!

hana hadi said...

yang lawak gambar keldai :)

MawardiYunus said...

waaaaaaaaaaaa. giler kreatif...

zulhilmi tempoyak said...

tahukah anda... eden salah sorang pelukis tu.. haa..

rmai dah xcaya mcm ekau.. ;p

baby comel said...

Cantik kreatif betul

PILOT LOVER said...

cantik and kreatif sangat....

NIA SI DRUMSTICK said...

alaaa..aida nk nia lukis cmni??boleh je..mudah je tu..hahahaha..paling mudah kalau nk lukis orang hitam tu..garis2 je.ahahah

aswadz said...

sumer pun aku sker.

amranaiman said...

saya pun penah pos entry ni 2011 :) hehe pensil vs kamera..

Sop said...

tukang lukis ni mmg hebat :)

Shida Radzuan said...

awesome giler ^_^

Lady Jaja said...

unik giler! suke yg gunung berapi tu...

LaLa mhdnor said...

sangat kreatif dan unik =D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow.. serius unik.

Khairul Zamri said...

cik anon pun ade sini haha... mohon lukis bebanyak lukisan tu

boni kacak said...

pergh..gila kreatif..hehehe

myfreeminded said...

wahh cantiknya.. sangat kreatif..kurniaan Allah untuk kita fikir sejenak, setiap suatu itu datangnya dari Allah... bertapa besar kuasanya..

eimuizduaf said...

Gempak giler :D

deno said...

terbaik dan gila kreatiif!!!! :)

Lazaac said...

kreatif btul... xterbuat den..

Nadia Elena said...

wahh smart tuuuu...

zila manaf said...

fantastik osem nihhhh..kite pelukih picisan je ;p

thomas said...

Interesting art work.

jaakechik said...

kreatif la yag mereka sume kat atas tu..hihihih...

Lissa LaLissa said...

kreatifff~ hee yang bawah sekali tuu comel., haa >.<

Che Rosliza Che Mat said...

memang unik..

Aida Omar said...

@Paly kan? sangat kreatif.. :)

Aida Omar said...

@ZWAN SABRI aida yang buat tu.. haha. perasan.. memang tabik spring jugak lah.. kreatif.

Aida Omar said...

@izwan :) sangat terbaik.

Aida Omar said...

@Lady pilih aida jelah.. hehe.. :P itu lah semua cantik2 sebenarnya.

Aida Omar said...

@Arol Mubin kereta pun cantik lagi susah nak buat siap enjin2 belaka. Kalau kita buat belum tentu siap nie. haha

Aida Omar said...

@hana hadi yang tu memang lawak.. siap pakai cermin mata jeler lidah tu tak tahan. hehe

Aida Omar said...

@MawardiYunus memang super kreatif.. hehe

Aida Omar said...

@zulhilmi tempoyak hish memang sukar untuk dipercayai.. hai.. awat payah nak percaya tak tahu lah. hahaha :P

Aida Omar said...

@baby comel betul2.. cantik :)

Aida Omar said...

@PILOT LOVER setuju :) memang cantik dan kreatif..

Aida Omar said...

@NIA SI DRUMSTICK ala yang tu aida pun reti. haha.. :P

Aida Omar said...

@aswadz itulah hakikatnya.. haha. memang semua cun2 lawa2.

Aida Omar said...

@amranaiman eh a'ah lah ayam pun pernah post jugak.. haha. aida tak perasan pulak. :)

Aida Omar said...

@Sop tersangat hebat abg sop :)

Aida Omar said...

@Shida Radzuan sampai gila tu dibuatnya. hehe. :P

Aida Omar said...

@Lady Jaja siap ada peta lagi eh kat situ. hehe :)

Aida Omar said...

@LaLa mhdnor betul tu lala :)

Aida Omar said...

@Leeza dayasari [santai leeza] :) hehe.. betul2.

Aida Omar said...

@Khairul Zamri cik anon tu bakal kena singkir tak lama lagi.. hehe. nak suruh aida lukis ke? memang tak lah. haha :P

Aida Omar said...

@boni kacak memang gila kreatif.. :P

Aida Omar said...

@myfreeminded setuju! semua milik Allah.. kadang2 kita je tak sedar kurnia Allah itu :)

Aida Omar said...

@eimuizduaf ha tudia.. haha. :)

Aida Omar said...

@deno betul2.. tabik lah kat pelukis dia :)

Aida Omar said...

@Lazaac haha.. pengsan kalau nak buat kan. :P

Aida Omar said...

@Nadia Elena :) smart cun cantik dan awesome.. hehe

Aida Omar said...

@zila manaf ececeh.. zila ang pun pelukis hebat oih. :P

Aida Omar said...

@thomas artwork yang awesome :)

Aida Omar said...

@jaakechik tahu tak pe.. sangat2 kreatif. :)

Aida Omar said...

@Lissa LaLissa semua otak dok fikir tentang pelajaran. hehe :)

Aida Omar said...

@Che Rosliza Che Mat :) betul tu Che Rosliza. :)

seribupilihan said...

memang kreratif..cantk..:-)

sabella mohamad said...

kreatifnyaaaa . bella tak reti lukis . tangan kayu . tsk tskk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar