Gambar Wedding Dinner Lee Chong Wei

Congratulation untuk Dato Lee Chong Wei dan pasangannya Wong Mew Choo semoga perkahwinan mereka akan kekal hingga ke akhir hayat.












Agong dengan Perdana Menteri turut hadir sama
p/s : Korang punya wedding bila lagi? boleh aida buat entry nanti :P

Sumber Gambar :

62 comments:

paripariputih said...

patah hati dah dengan NO1 WORLD ni :P... (bukan sebab dia dah kawen.. tapi... tapi... ha ha ha biorle rahasia)

Cik Yaya said...

wowww..itu ke dia punye kek..?
pe rase agknyer..sedap x..hehe ;p

Emas Putih said...

xde calon lagi :)

leakedknowledge said...

waaa super grand kot. pm dgn agong mai...kekeke takyah tunggu org lain la aida...buatla n3 perkahwinn sendiri...hehe :)

MarliaMarble said...

aduh,jeles melihat mereka berdua tu.! eh,buat apa nak tunggu kitorang kahwin..aida lah buat entry dulu..hehehe..=D

KorN said...

aida pulak bile? suruh orang pulakss..

KorN said...

aida pulak bile? suruh orang pulakss..

zila manaf said...

wowww gile hebat...kaye katekan...ni yg xsabar kaen dgn agong ni...ehehehehe

KorN said...

aida pulak bile? suruh orang pulakss..

Herma Julianny said...

buat entri??
haha, calon pun masih blm ada..=p
mewah kan perkahwinan LCW..
memang patut..
dia dah banyak berjasa kpd negara..=)

azizah :) said...

grand kan majlis dorang..kaya katakan..hehe tahniah la..

Ismi Iman said...

aida nak wat kan??untung la gni

Shakira Pathi said...

Grand glerr kawin :D

Jom join 1st GA saya, http://cahayashakira.blogspot.com/2012/11/1st-giveaway-by-shakira-pathi.html :)

Support eyh,thanks :)

baby comel said...

semart la kek dia.. tahniah, tahniah Chong Wei & Mei Choo..
~kita kawin sama2 la aida. leh wat entri sama nanti =) hehe

miz ruha said...

tahniah buat mereka,,, ^_^

Mk Syahir said...

pergg..pegi tak ajak gua..sampai kaki lu..sobss :(

Lea Isnawi said...

bila nak tayang gambar weddin aida lak

hehehe

Ayie Abas said...

tahniah datuk LCW :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

i'm happy for them..congrats DLCW :)

beckhrooy said...

tahniah kpd LCW dan pasangannya

tirahzairi said...

woww...grand betuiii...nk kawin dgn athletes jgk...

aiNa yaZiD said...

congrate LCW n WMC. gila gempak wedding diorg! huhuhu. bju MC smua cantik2. gewaaaam tgk. ^^

Mia Liana said...

congraaaatttttsss datuk...

amranaiman said...

ingat aida kawin hehehe :D

NIA SI DRUMSTICK said...

amboii..untongla lee chong wei ne kan..msti byk sponser ne..hehe
nnti nia kawen aida lak sponser..hahaha

LaLa mhdnor said...

kemain tinggi kek, kalah pengatin :P

boni kacak said...

wah...memang sempoi la... terbaik..

TiranaAduka said...

salam kenal.dari tiranaa duka

Aida Omar said...

@paripariputih aida faham sebab pernah baca entry mengenai LCW kat blog mama.. hehe

Aida Omar said...

@Cik Yaya rasanya dia punya kek lah kot sebab ada kat majlis tu.. erk.. rasanya seperti kek yang sedap. haha :P

Aida Omar said...

@Emas Putih mohon cecepat cari calon :P

Aida Omar said...

@leakedknowledge memang super grand sampai PM dengan Agong pun mai.. hiks.. kita punya lambat lagi sebab tu suruh miko dulu. eh! :P

Aida Omar said...

@MarliaMarble ha jeles dah tergambar tu.. mohon cecepat buat majlis, aida pun tak sabar nak up entry nie. agaga.. (saja larikan topik :P)

Aida Omar said...

@KorN tunggu korn lah.. lepaskan adik2 dulu :P keh3

Aida Omar said...

@zila manaf tahu tak pe kaya kan apa pun mesti lah hebat.. hehe.. uit nak kawen dengan agong?

Aida Omar said...

@KorN cukuplah korn sampai 3x komen benda yang sama.. yela2 akak kawen lah dulu. hahaha

Aida Omar said...

@Herma Julianny tak pe esok lusa mesti ada calon mai tu.. :P tulah memang mewah yup sebab dia banyak berjasa pada negara :)

Aida Omar said...

@azizah :) tulah jijah kalau kaya apa pun boleh buat.. huhu

Aida Omar said...

@Ismi Iman a'ah aida nak buatkan entry.. cecepat lah kawen ismi :P

Aida Omar said...

@Shakira Pathi memang grand giler2 :) oh thankz ya coz sudi jemput aida.. ok nanti aida terjah ke sana :)

Aida Omar said...

@baby comel kek dia menjulang tinggi tu.. huhu.. jimat sikit kan, leh jugak buat sekali harung je entry.. ok lah set nak kawen bila? esok or lusa? hahaha

Aida Omar said...

@miz ruha LCW miz ruha ucapkan tahniah.. oh dear tq so much LCW kata :P

Aida Omar said...

@Mk Syahir ala sory la kawan.. lupa lah nak ajak lu saited punya pasal.. tak pe lusa lu kawen gua up entry special untuk lu eh. :P

Aida Omar said...

@Lea Isnawi segan lah nak tayang.. kita kawen sesenyap je.. anak tiga baru tayang. haha :P

Aida Omar said...

@Ayie Abas :) tq ayie.. eh awat aida pulak cakap tq nie :P

Aida Omar said...

@♥ Nana BamBam ♥ oh so sweet.. LCW terharu katanya (tipu)

Aida Omar said...

@beckhrooy yeah!! tahniah2.. semoga kekal ke akhir hayat :)

Aida Omar said...

@tirahzairi ingat atlantik tadi.. rupanya atlet.. hehe.

Aida Omar said...

@aiNa yaZiD sabar2 nanti kawen mohon buat majlis grand2 jugak tau dan aida sebagai pengapit.. eh! terober pulak.

Aida Omar said...

@Mia Liana congrat jugak :) hehe..

Aida Omar said...

@amranaiman haih mustahil tak hidang ayam penyek or ayam percik :P (tetiba)

Aida Omar said...

@NIA SI DRUMSTICK mungkin lah kot nie.. kalau tak sponsor pun dato kaya dia boleh lah buat majlis gini. huhu.. oh boleh2 aida sponsor kelab kompang special untuk nia. ok tak?

Aida Omar said...

@LaLa mhdnor agak2 cemana lah nak potong tang atas tu kan lala?

Aida Omar said...

@boni kacak memang terbaik :)

Aida Omar said...

@TiranaAduka hai tirana.. salam kenal juga :)

lynn kamarul said...

bila siaran langsung kat tv eh ?

shidaR said...

nice wedding dorg suka tgk..:)

Aida Omar said...

@lynn kamarul alamak tak tahu lah pulak sis.. hari tu dok nanti2 jugak tapi tak ada pun. huhu

Aida Omar said...

@shidaR hehe.. shida pulak tak lama lagi nanti :P

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah untuk dato' LC dan Datin MC

Aida Omar said...

@Azhafizah Md Nor ea tq fiza kata DLCW.. hehe

syiela said...

grandkan majlis dorang...

**akak dah lepas la dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar